Siemens kommer med to trucker fulle av innovasjon og spennende nyheter!

Siemens kommer med to trucker fulle av innovasjon og spennende nyheter!

Siemens kommer med tour-konseptene «Automasjon» og «Lavspenningsprodukter» til Eliaden 2024. – Vi har forventning om- og tro på at vi skal få god respons fra våre målgrupper, sier Siemens markedsføringsmedarbeider Anne Martens.

Etter flere års fravær, er Siemens tilbake på Eliaden 2024 med to trucker proppfulle av innovative automatiseringsløsninger. – Vi disponerer uteområdet mellom hall B og hall C hvor også lastebilene blir stående. Her vil vi også reise et telt hvor vi satser på enkel servering og god stemning, sier salg- og markedsføringsmedarbeider Anne Martens.

Siemens vil med andre ord bli svært synlig under neste års Eliaden. Martens har gode forventninger til at de tiltrekker seg stor oppmerksomhet og interesse fra maskinbyggere, sluttbrukere og andre relevante kundegrupper – og lover god stemning og mange spennende nyheter.

– Vi gleder oss over at Eliaden har varslet at de vil øke fokuset på automasjon igjen, og håper at vår deltagelse vil være et godt bidrag til at enda flere henger seg på. Automasjon, batterilagring og hydrogenløsninger er framtiden. Den framtiden starter nå, minner hun om.

– Så får vi se på responsen om vi kommer til å bli et fast innslag i årene framover. Men vi er optimister, og har stor tro på at dette skal bli en god opplevelse for både oss og publikum.

En tungvekter i industrien

Siemens har en historikk som strekker seg helt tilbake til 1898, og er i dag et av Norges ledende teknologikonsern. Selskapet leverer teknologi innen alle felt i industrien; fra energi- og gass, til bygg, helse og transportløsninger.

På referanselisten, finner vi prestisjetunge og nyskapende prosjekter som digitalisering av fremtidens norske jernbane, , nye T-banevogner til Oslo Sporveier, nytt kommunikasjonssystem GSM-R til jernbanen, nye sorteringsmaskiner til posten, utbygging av nytt IP-nett for Telenor i Norge, all elektronikk til nye Bislett Stadion, alle styrings- og automasjonssystemer på nye St. Olavs Hospital i Trondheim

Min truck er lastet med…

Det er tour-konseptene «Automasjon» og «Lavspenningsprodukter» Siemens vil presentere for publikum under Eliaden.

Sistnevnte er også kjent som «Control Panel Truck», og er rigget med bransjefokuserte og smarte løsninger for distribusjon, fjernkontroll og energistyring. I trucken «Automasjon» kan du bli kjent med Siemens brede utvalg i de ledende konseptene Totally Integrated Automation (TIA), Totally Integrated Power (TIP) og Safety Integrated. Her kan du både se på, ta på og oppleve!

Med andre ord en komplett portefølje av produkter for den norske industrien!

– Vi vil selvsagt ha folk tilstede alle tre dagene for å informere og svare på spørsmål, som forhåpentligvis skal gi oss noen nye kunder i den andre enden. Vi ser veldig fram til å treffe dere under Eliaden 2024!

I Siemens AS har vi i de senere år satset på «Student Workers» hvor det er studenter som jobber hos oss i mange forskjellige disipliner. Vi håper å få med oss noen av disse som kan fortelle mer om hvordan det er å jobbe hos oss.

– Forventer mange besøkende fra industrien

Utstilleransvarlig Svein Hjelmås gleder seg stort over at Siemens igjen vil bli å finne blant utstillerne, og mener dette vil være starten på at automasjon som bransje løftes videre i årene som kommer.

– Gjennom to av sine eiere, NFEA og Norsk Industri, har Eliaden vært den ledende messen for automatisering i Norge i en årrekke. At Siemens nå er tilbake etter flere års fravær, gjør at vi befester denne posisjonen og kan styrke automasjon på Eliaden ytterlig, sier han.

– Foruten et bredt seminarprogram rettet mot besøkende fra industrien, vil vi som tidligere år ha en egen åpen scene tettpakket med aktuelle temaer midt i automatiseringsmiljøet. Etter at Nova Spektrum fornyet sine lokaler har vi også omdisponert hallene slik at utstillingsområdet for automatisering og industri nå er midtpunktet i Eliaden. Samtlige besøkende på Eliaden vil passere gjennom automatiseringsområdet. For Eliaden 2024 forventer vi en betydelig økning i besøkstallet fra industrien.

– Velkommen til Eliaden 28. – 30 mai 2024!

Les mer om følgende emner:

×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.