Sinnasnekker’n er å finne på Eliaden!

Sinnasnekker’n er å finne på Eliaden!

Sinnasnekker'n Otto Robsahm (t.v) og eier og daglig leder i Provida Varme, Bjørn Erik Hansen Foto: Sørlie Media

Blant utstillerne finner vi Provida Varme, med plassering innerst i hall D som har fått med seg Otto Robsahm, bedre kjent som “Sinnasnekker’n” fra TV-programmet med håpløse oppussingsprosjekter.

Eliaden er godt i gang og mange spennende utstillere er klare med konkurranser, nye produkter og mannskap på sine stands.

Dørene er altså åpnet på Nova Spektrum for en sulten elektrobransje som lenge har ventet på å kunne møtes igjen under samme tak.

Har gledet seg til Eliaden i flere år

Team Eliaden tok turen bort til Provida Varmes stand for å se og høre om Sinnasnekker’n er blid – eller kanskje sinna også på Eliaden. Og, ikke minst for å snakke med Provida Varme som er ledende aktør innenfor terrassevarme og panelovner.

Eier og daglig leder i Provida Varme, Bjørn Erik Hansen, forteller at de har gledet seg til messen i flere år.

– Hva er deres budskap til bransjen etter pandemien? Er det viktig å snakke sammen?

– Vi meldte oss på Eliaden rett før pandemien traff oss alle, og vi gledet oss veldig til messen allerede den gang.
Så ble det jo litt sånn at vi gledet oss hver eneste gang, selv om messen ble jo utsatt et par ganger Nå er vi endelig her etter flere år og det synes vi er spennende. Jeg tror mange er litt utsultet på å vise seg frem for andre, men også å se nyheter og se hva som rører seg i bransjen, forteller han.

Han synes det er artig å lansere nyheter på messen.

– Vi gleder oss veldig til de tre neste dagene. Vi er et selskap som fokuserer på infrarød varme. Vi har kommet med noen nye terrassevarmere, som har en helt ny teknologi i forhold til varmerør, som igjen gjør at de avgir ekstremt lite lys ut i rommet.

– Vi lanserer også en helt ny serie med lukkede panelovner, der fordelen med dem er at de ikke brenner støv. Dette er ganske nytt i Norge, og noe som er viktig for både strømforbruket og inneklima, forteller en engasjert Provia-eier.

– Hvorfor er er Sinnasnekkeren på stand hos dere?

– Jeg tenker at mange av montørene som er her på Eliaden kanskje har noen rent byggtekniske spørsmål, og ønsker noen råd og vink til monteringen. Så er det jo sånn at Otto ikke bare er sinna hele tiden. Han er ganske blid og hyggelig innimellom og kan svare på spørsmål, forteller han.

Hyggelig å kunne møtes igjen

Sinnasnekker’n forteller at det er veldig gøy med messe igjen og viktig for bransjen å møtes.

– Det er veldig behagelig med messe. Man kan endelig vise frem fysiske produkter til mennesker igjen. Det er spennende å kunne vise frem produktene til Provida Varme til profesjonelle, forteller han.

– Hva får man ut av en samtale med deg, Otto?

– Nei, det spørs litt hva man ønsker å snakke om selvfølgelig, men jeg er her først og fremst for å vise at jeg synes Provida Varme er et bra selskap og at deres produkter er veldig bra, forteller han.

– Men, hvis det er noen som ønsker å stille spørsmål om andre ting kan jeg selvfølgelig også svare på det.

– Er problemløsning viktigere enn før? Hvorfor?

– Jeg tror at det å løse problemene rundt i huset er viktig for vanlige folk. Spesielt under pandemien var det jo veldig viktig å kunne litt selv. For man var mer alene, det var ikke så lett å få tak i folk. Plutselig sto man der alene, så kompetanse i befolkningen er viktig. Man må gjøre ting selv for å få ting til å gå rundt, forteller han.

– Skal du stå her alle dagene?

– Jeg står her i dag og i morgen, så det er bare å komme innom for en varm prat hos oss avslutter en blid Sinnasnekkeren

Les mer om følgende emner:

×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.