Hans Følsgaard AS

Hans Følsgaard AS

Om Utstilleren

Siden 1922 har Følsgaard utviklet og tilpasset seg markedet. Vi er i dag et veletablert globalt teknologiselskap som leverer høyteknologiske, kundespesifikke løsninger og egne merkevarer til industribedrifter og kunder innen infrastruktur – over hele verden.

 

Våre produkter og løsninger er ofte en del av det grønne skiftet, enten som delkomponenter eller som totalløsninger, utviklet spesielt for å løse spesifikke problemer for kundene våre. Vi lever av å gi råd, utvikle og se potensialet i løsninger for kundenes virksomhet.

 

Vår mangeårige erfaring og nære relasjoner har gitt oss omfattende teknisk kunnskap, produktekspertise og et globalt nettverk som vi stiller til rådighet og kan trekke på når vi velger riktig løsning. Dette gjør oss i stand til å løse komplekse problemer i alle bransjer – på kort tid.

 

Vi har alltid basert vår virksomhet på fremsynthet og anstendighet. Det har hjulpet oss med å utvikle oss i takt med omverdenen. Med mer enn 100 års erfaring vet vi hvor viktig det er stadig å utforske nye muligheter, være nysgjerrig og handlekraftig.

 

Vi har nådd 110 ansatte globalt og er representert i 6 land. Våre danske kontorer ligger i Køge og Ry, og vi har kontorer i Tyskland, Sverige, Norge, Kina og India. Vår ambisjon er å utvikle de beste og mest bærekraftige løsningene for våre kunder, alltid med TCO (Total Cost of Ownership) i tankene.

 

Våre løsninger skal utvikle kundenes virksomhet i en effektiv, moderne og grønn retning. Våre produkter har en daglig innvirkning på mange menneskers liv.

 

Den teknologiske infrastrukturen som Følsgaard er en del av, driver ditt og mitt liv – hver eneste dag.

Postboks 48

4891 GRIMSTAD, Norge

Telefon: 37 09 09 40

Stand

C05-27

Møt oss her
×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.