Iot Solutions AS

Iot Solutions AS

Om Utstilleren

IOT Solutions har etablert seg som en ledende leverandør av innovative og brukervennlige IoT-løsninger.

I samarbeid med våre partnere Eidsiva, AX Flow og Eastron Europe, satser vi tungt på LoRaWAN-teknologi. Dette åpner dørene for nye, innovative løsninger på en kostnadseffektiv måte, og bidrar til å møte fremtidens behov innen IoT og energistyring.

Med våre pålitelige produkter og skreddersydde løsninger er vi stolte av å være en foretrukket partner for bedrifter innen kommuner, utleie, campingplasser, marinaer og bobilplasser. Med PowerPay og Allmy.energy tar vi betalingssystemer og energistyring til neste nivå, og gir deg full kontroll og fleksibilitet over dine energibehov.

Gjennom vår brukervennlige betalingsløsning, PowerPay, tilbyr vi en helautomatisk plattform der kundene belastes etter eget forbruk. Denne fleksible løsningen gjør det mulig å ta betalt for strøm, vann og andre målbare enheter på en enkel og effektiv måte.

Vårt nyskapende energiservicessystem, Allmy.energy, gir deg full kontroll over energiforbruket og kostnadene for alle energikilder. Med Allmy.energy Billing automatiseres avregningen av energikostnader på forbrukernivå, noe som forenkler administrasjonen for både utleier og kunder.

Lumberveien 27

4621 Kristiansand S, Norge

Epost: ep@iotsolutions.no

Stand

C05-32

Møt oss her
×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.