– Vi jobber allerede med standen vi skal ha på Eliaden 2024!

– Vi jobber allerede med standen vi skal ha på Eliaden 2024!

Magnus Boge, produktsjef for fornybare energiløsninger og Benjamin Sinmichael fagansvarlig fornybare energiløsninger.

– Vi gleder oss veldig til Eliaden neste år, og jobber for tiden med å få designet ferdig standen. Den skal være den beste rammen for gjensidig verdifulle møter med messedeltakerne – både elektrikere, fremtidens elektrikere, leverandører og samarbeidspartnere!

Ordene tilhører Janicke Bråthe, leder digital kommunikasjon og markedsføring hos Berggård Amundsen. Elektrogrossisten har som mål å hjelpe sine kunder å lykkes, blant annet gjennom tilgang til lønnsomme produkter og løsninger.

– Det gjelder naturligvis elektromateriell generelt, men ikke minst energiløsninger som gjør det enklere å spare strøm enn å forbruke den. I tillegg til å være en tilbyder for elektrikerne, er vi deres rådgiver innen solenergi, energismarte løsninger for bolig og næring, samt elbillading. På standen har vi med oss fysiske eksempler på alt – i tillegg til den faglige kompetansen naturligvis.

Vil tiltrekke seg oppmerksomhet

Med standplass litt bak i lokalet, legger selskapet hodene i bløt for å trekke besøkende til seg på ulike måter. Hun kan fortelle at de allerede har lagt «attraktive» planer for 2024, men vil ikke røpe hva det innebærer.

– Nei, men jeg kan avsløre at det innebærer både spennende fysiske produkter, energiske konkurranser og både faglig og koselig energipåfyll.

Hun legger derimot ikke skjul på at det blir spennende å se hvordan deltakelsen utvikler seg i forhold til 2022-utgaven av Eliaden.

– Da var folk utsultet på alle typer arrangementer etter pandemien og det viste seg tydelig på engasjementet. Det var full fart gjennom alle messedagene, både på standen, på minikursene og på kveldsarrangementene vi hadde. Nå har det vært et par år med langt større aktivitet for alle, så vi er spent på å se om bransjen fremdeles er like «sulten».

– Samtidig er bransjen så viktig og i såpass rask utvikling at det er rart om man ikke benytter den muligheten Eliaden gir til å holde seg oppdatert og aktuell, og treffe kunder, samarbeidspartnere og fremtidens muligheter.

Bærekraftige løsninger

«Verdier for generasjoner», er en visjon for Berggård Amundsen. Da er det avgjørende å fokusere på bærekraftige løsninger, påpeker hun.

– Ettersom vi forutså at interessen for solenergi skulle komme, begynte vi med satsing på dette fornybare området tidlig – tilbake i 2017. Dermed har vi hatt god tid til å få et solid innblikk og bygget mye kompetanse om både paneler, festesystemer, invertere og løsninger for både bolig og næring. Solenergi er en viktig del av strømproduksjonen fremover, og ikke minst en viktig del av det grønne skiftet.

– Som elektrogrossist har vi en unik mulighet til å bidra. Sammen med elektrikeren gjør vi trygg og bærekraftig solkraft tilgjengelig for flest mulig!

Les mer om følgende emner:

×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.