– Vi legger stor vekt på å ha en innbydende stand

– Vi legger stor vekt på å ha en innbydende stand

Daglig leder Steffen Bil Paulsen og salgsingeniør automasjon Coen Smulders får mange tilbakemeldinger på sin lekre stand.

De har verken den største eller den høyeste standen. Men for Hans Følsgaard AS er det ikke størrelsen det kommer an på. Selskapet er av de mange utstillerne som virkelig legger sjela i å vise seg fram på aller beste måte. – Jo, vi får mange positive kommentarer fra de mange besøkende som legger veien innom oss, sier daglig leder Steffen Bil Paulsen.

Hans Følsgaard er et veletablert globalt teknologiselskap som leverer høyteknologiske, kundespesifikke løsninger og egne merkevarer til industribedrifter og kunder innen infrastruktur over hele verden. Deres produkter og løsninger er ofte en del av det grønne skiftet, enten som delkomponenter eller som totalløsninger, utviklet spesielt for å løse spesifikke problemer for kundene.

– Vi er en teknisk partner spesielt innen automasjon, kabelmanagement og transformere, og Eliaden er en veldig viktig arena for oss. Her treffer vi aller best både våre eksisterende og potensielle kunder og samarbeidspartnere, og etter forrige utgave satt vi igjen med masse leads og nyttige relasjoner. Derfor slo vi til på «Early Bird»- tilbudet etter Eliaden 2022, og har samme plass som sist. Her er det bra trafikk og det er lett å få oppmerksomhet!

Les mer om følgende emner:

×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.