Wibe Group deltar på Eliaden for første gang som selvstendig selskap

Wibe Group deltar på Eliaden for første gang som selvstendig selskap

Wibe Group er en viktig aktør som leverer kabelføringsveier og opphengs systemer til alle type prosjekter, og er involvert på et tidlig stadige. Under Eliaden 2024, vil de blant annet vise fram sitt revolusjonerende, skrueløse og tidsbesparende opphengssystem CLX3.

Vil blant annet presentere sitt revolusjonerende opphengsystem

– Vi kommer til å ha veldig fokus på vårt nye, skrueløse opphengsystem CLX3 under Eliaden, som gir inntil fem ganger raskere installasjonstid. I tillegg vil vi vise fram våre miljøvennlige installasjonskanaler i aluminium, samt kabelføringer mot industrielle applikasjoner, forteller Øyvind Skovli Dahlberg,
Country Manager for Wibe Group Norge.

Under Eliaden 2024 vil besøkende få muligheten til å teste og sammenligne de tradisjonelle opphengsystemene med Wibe Goups skrueløse løsning, slik at de virkelig får et inntrykk av hvor mye tid man kan spare.

– Nettopp tidsfaktoren er veldig viktig i de aller fleste prosjekter, og vårt system bidrar dermed til økt lønnsomhet i prosjektene. Vi er de eneste på markedet som kan tilby en slik løsning, så dette er et produkt vi har svært høye forventninger til.

Skilte lag med Schneider Electric i 2021

Wibe har en historie som strekker seg nesten 100 år tilbake i tid, og som har vært preget av kontinuerlig innovasjon og produktutvikling gjennom å identifisere nye behov og til å lytte til kundene og forstå deres utfordringer. Siden 2000 og fram til sommeren 2021, var selskapet eid av Schneider Electric. Med det svenske selskapet Storskogen som nye eiere, har Wibe Group økt satsingen innen kabelføringssystemer verden over.

I dag er Wibe Group et globalt selskap med 330 ansatte med sitt «hjemmemarked» i Norden, i tillegg til hovedkontoret og en av fabrikkene som fortsatt er i Mora hvor det hele startet i 1929.

Som en del av den selvstendige satsingen, er salgsteamet i Norge blitt vesentlig styrket, forteller Skovli Dahlberg, som selv har jobbet i Wibe-systemet siden 2011.

– Vi var fire ansatte da vi skilte lag med Schneider og etablerte Wibe Group Norge i 2021. Nå har vi vokst til 11 ansatte, og er i en veldig god drive. Vi gleder oss stort til å møte sluttkunder, beslutningstakere og samarbeidspartnere under Eliaden, som blir en stor og viktig happening for oss i 2024.

-Vi kommer til å stille med hele vår dyktige salgsorganisasjon, samt at det vil være representanter fra ledelsen til stede, forteller Øyvind Skovli Dahlberg, Country Manager for Wibe Group Norge.

Første deltagelse i egen regi

Dette blir første gang Wibe Group deltar på Eliaden under eget flagg. En beslutning de tok allerede for to år siden.

– Da vi gikk rundt blant utstillerne som besøkende i 2022, visste vi at vi skulle stå der med egen stand ved neste mulighet. Den gangen var vi i ferd med å bygge den nye organisasjonen, og var ikke klare til å vise oss fram.

Nå er tiden inne til å ta steget fram og virkelig sette Wibe på kartet en gang for alle, fastslår han. 

– Det skal vi gjøre ved å vise hvem vi er, hva vi står for og hva vi kan bidra med for bransjen. Vår rolle, i tillegg til å være en leverandør av kvalitetsprodukter gjennom grossistene, er å være en lojal partner som alle som er usikre på noe eller trenger støtte kan henvende seg til. Vi skal være der for dem i prosjektene, fra start til slutt. Å opprettholde og vedlikehold tillit, er alfa og omega for oss, da vi lever av fornøyde kunder!

Les mer om følgende emner:

×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.