Tormatic AS

Tormatic AS

Om Utstilleren

Tormatic AS har vært en ledende leverandør av instrumentering til det norske markedet siden 1968. Med over 55 års erfaring har vi etablert oss som en pålitelig aktør og en foregangsbedrift innen vår bransje. Vi selger også enkelte agenturer i Danmark.

Vi tilbyr et omfattende produktspekter delt inn i fire hovedgrupper: Automatisering, Prosess, Instrumentering/kalibrering og Elektro. Dette gjør oss i stand til å levere helhetlige løsninger som dekker ulike behov og bransjer. Tormatic AS er stolte av å ha en dedikert og kvalifisert stab bestående av 14 ansatte, hvor flertallet er erfarne ingeniører og teknikere.

Vårt team er klare til å hjelpe deg med å velge riktige produkter og gi deg ekspertveiledning for å sikre optimal utnyttelse av instrumentene vi tilbyr. Vi samarbeider med solide leverandører som har etablert seg som ledende aktører i sine respektive fagfelt. Mange av disse samarbeidene har vart i mange år, og vi kan med trygghet si at kvalitet står i høysetet. Vårt mål er å tilby produkter som oppfyller de høyeste standardene.

Tormatic AS var det første instrumenteringsfirmaet i Norge som ble ISO-sertifisert allerede i 1993. Vår forpliktelse til kvalitet dokumenteres gjennom ISO 9001:2015-sertifikatet, som er et bevis på våre høye standarder innen arbeidsprosesser og leveranserutiner.

Skreppestadveien 24,

3261 LARVIK, Norge

Telefon: +47 33 16 50 20

Epost: info@tormatic.no

Stand

C04-16

Møt oss her
×

Motta vårt nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta spennende nyheter.